Vēlēšanu jampadracis

Vēlēšanu jampadracis

KAS IR “VĒLĒŠANU JAMPADRACIS”?
Šova ietvaros tiksimies piecas reizes – katrā no tām piedalīsies četri pārstāvji no divām politiskajām partijām, kas šogad cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju Eiropas Parlamentā. Partiju pārstāvji piedalīsies interesantos uzdevumos un izaicinājumos, lai pārbaudītu savas zināšanas par Eiropas Savienību un Parlamentu, kā arī parādītu, vai viņi ir gatavi runāt mūsu – jauniešu – valodā.

#1 EPIZODE | Kustība “Par!” VS Jaunā konservatīvā partija
Šodien studijā viesojas pirmo divu partiju – Kustība “Par!” un Jaunā konservatīvā partija – pārstāvji, lai mēs caur dažādiem uzdevumiem iepazītu tuvāk ne tikai pašas partijas, bet arī to izvirzītos kandidātus.

#2 Vēlēšanu jampadracis | Latvija pirmajā vietā vs Progresīvie
Šodien studijā viesojas pirmo divu partiju – Progresīvie un Latvija pirmajā vietā – pārstāvji, lai mēs caur dažādiem uzdevumiem iepazītu tuvāk ne tikai pašas partijas, bet arī to izvirzītos kandidātus.

#3 Vēlēšanu jampadracis | Jaunā Vienotība VS Nacionālā apvienība
Šodien studijā viesojas pirmo divu partiju – Jaunā Vienotība un Nacionālā apvienība – pārstāvji, lai mēs caur dažādiem uzdevumiem iepazītu tuvāk ne tikai pašas partijas, bet arī to izvirzītos kandidātus.

#4 Vēlēšanu jampadracis | Zaļo un Zemnieku savienība VS Latvijas attīstībai
Šodien studijā viesojas pirmo divu partiju – Zaļo un Zemnieku savienība un Latvijas attīstībai – pārstāvji, lai mēs caur dažādiem uzdevumiem iepazītu tuvāk ne tikai pašas partijas, bet arī to izvirzītos kandidātus.

#5 Vēlēšanu jampadracis | Apvienotais saraksts VS Suverēnā vara
Šodien studijā viesojas pirmo divu partiju – Apvienotais saraksts un Suverēnā vara – pārstāvji, lai mēs caur dažādiem uzdevumiem iepazītu tuvāk ne tikai pašas partijas, bet arī to izvirzītos kandidātus.

Šeit publicētā informācija atspoguļo tikai Klubs “Māja” viedokli, un Eiropas Parlaments nav atbildīgs par jebkādu tajā iekļautās informācijas atspoguļošanu.

Atstāt komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *